Det blev återigen så att jag hamnade i den grupp som skulle ta hand om vår konferens i Västerås och det börjar kännas allt mer bekvämt för mig. Jag kanske borde syssla med konferensbokning i större utsträckning när allt kommer omkring! Vi har haft en hel del av våra sammankomster där, och konferens i Västerås som nu skall bokas in kommer förmodligen att leva upp till alla de högt ställda krav som finns från medarbetarna. Även om man inte kommer iväg på konferens i Västerås allt för ofta, så hinner man inte riktigt glömma dom från gång till annan. I och med att det är någonting väldigt speciellt med att få roa sig och koppla av på företagets nota, är det många som har detta som ett av de bäst sparade minnena fram tills nästa års event kommer på tal.

Det finns många olika anläggningar var man kan hålla konferens i Västerås, men nu har jag hittat de som jag tycker är bäst. Jag har i och för sig inte hunnit vara på samtliga ännu, men om allt fortsätter på detta vis kommer jag snart vara en av de mest kunniga på hur man organiserar konferens i Västerås. Det är en roll som jag i och för sig gärna har, då ingen annan verkar vilja ta i denna typ av uppdrag, men för min del är det riktigt kul att boka in allting som krävs för att den konferens i Västerås man skall hålla blir så upplevelserik och fin som man kan hoppas. Den här gången skall det vara mycket fokus på att diskutera riktlinjer för ett par av de uppdrag vi kommer att arbeta med under året, men jag funderar även på att tala med en föreläsare som visat intresse för denna konferens i Västerås. Jag tror allting kommer att bli utomordentligt!

Att ses vid ett kontorshotell i Göteborg

Jag var bara några sekunder sen trodde jag när jag kom fram till de stora husen vid avtalat kontorshotell i Göteborg men det hade blivit mycket längre försening än jag kunde tro. Vi hade varit utomlands och av någon anledning hade min klocka inte ändrat tid som den brukar och jag var två timmar fel. Det var lite konstigt att jag inte sett det innan, men det var ingenting att göra åt saken nu. Jag stod vid det kontorshotell i Göteborg vi talat om och funderade ut en plan. Det fick bli ett mail eftersom jag inte kunde telefonnumret och stum av förvåning fick jag ett svar direkt och vi kunde ses då istället.

Pennor, kartonger, papper och gem

Jag skulle lika gärna kunna ha dessa föremål tryckt högst upp på varje beställning med tanke på att det blivit en strykande åtgång på allt vad kontorsmaterial heter. Det är i och för sig någonting positivt i och med att det innebär att vi har en hel del att göra, men det ställer vissa krav på att man hittar leverantörer som inte kostar allt för mycket. För min del har det inte varit någonting jag reflekterat direkt över, hur konstigt det än kan låta, men från dagen vi rekryterade senaste personen till bolaget har det hänt en hel del och det visar sig allt oftare hur dålig fokus jag haft på kontorsmaterial och inköp av olika varianter. Det var egentligen bara att erkänna sina misstag och sätta sig vid datorn för att hitta billigare leverantörer och tur var det, med tanke på vilka låga priser det finns när man bara vet vart hän man skall leta! Jag hade gjort det enkelt för mig och kontaktat en vän som brukar kunna hjälpa till när det kommer till sådant. Det resulterade i några olika förslag och blad dessa hittade jag ett ställe med bra utbud och riktigt fina priser vad gäller allt som hade med kontorsmaterial att göra.

När man skall handla kontorsmaterial har jag lärt mig att det är bra att ta i ordentligt förutsatt att det finns marginaler till detta. Allting kommer att gå åt så det är ju bara en fråga om tid. Dessutom är det inte dumt att veta att man har tillräckligt kontorsmaterial för att klara sig en tid framöver. Då slipper man att beställa akut eller ta sig iväg för att handla i en butik till kraftigt pris vilket man egentligen, med lite planering och koll, skulle kunna slippa. Ända sedan tillfället då jag fick tips om denna leverantör av kontorsmaterial har vi handlat där och det har faktiskt varit någonting som lönat sig ordentligt. Jag kan verkligen rekommendera butiken och för den som vill kolla själv är det snart gjort. Det finns kanske fler att välja på, men jag tycker att dom här är riktigt bra.

Lämna ett svar